تلفن همراه از چه سنی؟

نویسنده : مدیریت چهارشنبه، 11 مهر 1403

گوشی تلفن همراه متصل به اینترنت را چه زمانی در اختیار فرزندمان قرار دهیم؟
روزی که به فرزندتان گوشی تلفن همراه می‌دهید که به اینترنت متصل است و با دنیای بیرون و فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی مرتبط است ، آن زمان زمانی است که گوشی ، مرکز زندگی و توجه فرزند شما ، احتمالاً تا سنین بسیار بالا خواهد شد.
پس زمانی که تلفن همراه را در اختیار فرزند خود قرار می‌دهید باید از قبل این تصمیم را گرفته باشید که آیا اکنون زمان مناسبی برای این کار هست یا خیر.
اگر فرزند شما در سنین پایین قرار دارد به این مسئله فکر کنید که آیا بهتر نیست که زمان دادن گوشی را تا دبیرستان یا دانشگاه عقب بیندازید؟؟؟؟
اگر فرزند شش ، هفت ، هشت یا نه ساله دارید آیا بهتر نیست که فرایند رفتن در فضای مجازی که مترادف با رفتن در لاک خودش می‌باشد را به تاخیر بیندازید؟؟؟
زمانی که شما تلفن همراه را در اختیار وی قرار می‌دهید هیچ چیز در زندگی به اندازه گوشی تلفن همراه و مطالب و محتوای داخل آن به ویژه اگر به شبکه‌های اجتماعی متصل باشد ، برایش جالب نیست. گوشی صرفاً یک وسیله ارتباطی نیست بلکه دریچه ای است که از طریق آن به کل دنیا دسترسی دارد.
بخشی از این فضا (حدوداً ۱۰ تا ۲۰ درصد) می‌تواند آموزنده ، مفید و سرگرم کننده و باعث رشد فرزندتان شود و ۸۰ درصد آن می‌تواند دارای محتوایی مضر و گاهی مخرب باشد که تاثیرات تخریبی آن گاهی اوقات تا آخر عمر همراه کودک میماند.
باید بدانید که در اختیار قرار دادن گوشی تلفن همراه خود در اختیار فرزندتان در سنین پایین ، یعنی ضربه به روابط اجتماعی در دنیای واقعی و پروسه اجتماعی شدن کودک را دچار نقایص عمده می‌کند. حال شمایید که تصمیم می‌گیرید که این اتفاق در چه سنی رخ دهد؟ زمانی که روند اجتماعی شدن کودک در حال شکل‌گیری است یا زمانی که کودک به یک پختگی ابتدایی رسیده و تشخیص‌های درست یا غلط را تا حدودی پیدا کرده؟؟ زمانی که در سنین پایین گوشی تلفن همراه را در اختیار کودک قرار می‌دهید هورمون‌های لذت مثل دوپامین در بدن کودک ترشح زیادی پیدا می‌کند. هورمون دوپامین همان هورمونیست افرادی که دارای اعتیادهای گوناگون با مصرف همواره به دنبال آن هستند. پس احتمال این هست ، کودکانی که در سنین پایین هورمون دوپامین زیادی در بدنشان ترشح شده در بزرگسالی گرایششان به اعتیاد نسبت به افراد دیگر بالاتر رود. این شما ، این کودک و این تلفن همراه.

مرکز گفتار درمانی ما ( گفتاردرمانی شرق تهران ، گفتاردرمانی تهرانپارس ) واقع در شرق و شمال شرق تهران و در منطقه تهرانپارس ، یکی از مجهزترین و باکیفیت ترین مراکز تهران است که در زمینه اختلالات گفتار و زبان ، اختلال بلع ، اختلالات صوت و گرفتگی صدا ، اختلال یادگیری ، توجه و تمرکز و اختلالات رفتاری به مراجعین مختلف از سراسر کشور از سال ١٣٨۶ خدمت رسانی می کند.

برای اطلاعات بیشتر صفحات ما را دنبال کنید.
مدیریت صفحات دیجیتال برای کودکان

مرکز گفتار درمانی روزبه رضایی یکی از مجهزترین و باکیفیت ترین مراکز تهران است که در زمینه اختلالات گفتار و زبان، اختلال بلع، اختلالات صوت و گرفتگی صدا، اختلال یادگیری و توجه و تمرکز و اختلالات رفتاری به مراجعین مختلف از سراسر کشور از سال ١٣٨۶ خدمت رسانی می کند. این مرکز در شرق و شمال شرق تهران و در منطقه تهرانپارس واقع شده است. تهرانپارس یکی از مناطقی است که دسترسی های عمده ای به مناطق شمال تهران، مرکز تهران و شرق و جنوب شرق تهران، حکیمیه، قنات کوثر، شهرک امید، شهر پردیس و لواسانات توسط اتوبان های همت، بابایی، افسریه، بسیج، یاسینی و آزادگان دارد. همچنین منطقه تهرانپارس دارای ایستگاه های متعدد مترو جهت ارتباط با مناطق مختلف شهری می باشد که رفت و آمد در این منطقه را تسهیل نموده است.
این مرکز مجهز به دستگاه تصویربرداری از حنجره (استروبوسکوپی) است.

جدیدترین مقالات